Bloemen huren bruiloft? | Dry FLWRS

Bloemen huren bruiloft


Bloemen huren voor je bruiloft? Maak een afspraak bij Dry FLWRS

You Said Yess! Gefeliciteerd!!

Nu je natuurlijk druk bent met het regelen van de locatie, het uitzoeken van de allermooiste jurk, ruzie maken over wie er wel en niet mogen komen en het regelen van de catering mogen de allermooiste bloemen niet ontbreken op één van de mooiste dagen van je leven.

Ga je voor een vintage, modern of klassieke uitstraling op je bruiloft? De juiste bloemen in combinatie met de overige decoratiekeuze van je bruiloft bepaalt voor een groot deel de sfeer. Welke kleuren passen bij de locatie? Bij wie kan ik terecht met mijn vragen over decoratie en de bloemen? Wat zijn de kosten en de verschillende opties? Vragen die elk bruidspaar heeft en waar we bij Dry FLWRS je maar al te graag mee helpen!

Droogbloemen zijn uitermate geschikt voor bruiloften en evenementen omdat ze natuurlijk geen water nodig hebben en maandenlang mee gaan. Zo kunnen we de boeketten en bloemstukken ruim op tijd brengen en indien je ervoor kiest om de bloemen te kopen heb je er daarna nog maandenlang plezier van!

Bloemen huren of kopen voor je bruiloft?

Één van de beslissingen die je dient te nemen is wil ik de bloemen van mijn bruiloft huren of kopen. Het kopen van de bloemen brengt wat meer kosten met zich mee maar het voordeel is dat je dan de mooie creaties wel mee kan nemen.

Omdat veel bruidsparen het al druk genoeg hebben word er steeds vaker voor het huren van bloemen gekozen. Voordelen van het huren zijn o.a. dat je geen tijd kwijt bent aan het ophalen van de bloemen, de kosten lager zijn en je niet met allemaal bloemstukken blijft zitten die eigenlijk te groot zijn voor in huis.

Om je te helpen met deze keuze kunnen we je een aantal voorbeelden laten zien en met je meedenken over wat het beste aansluit bij jouw bruiloft. Dit kan in ons atelier in Groningen of via een digitale meeting waarbij we je ons atelier kunnen laten zien met de mogelijkheden.

In ons portfolio vind je al een sfeerimpressie met voorbeelden van droogbloemen op een bruiloft. Maar om jouw specifieke wensen in vervulling te laten gaan komen we graag met je in gesprek!

We staan voor je klaar via Whatsapp, Insta, Mail of via de telefoon :)

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van hoeveel bloemstukken je wilt, wat de afmetingen van de stukken zijn. Om je een idee te geven van wat het kost om al je wensen waar te maken kunnen we je voorbeelden laten zien van bloemstukken en boeketten die we voor andere bruiloften en evenementen hebben gebruikt en daarvan aangeven wat ze kosten. Tevens zullen we binnenkort op deze pagina een deel van onze collectie tonen.

Bij Dry FLWRS worden alle stukken en boeketten met de hand gemaakt en we helpen je dus ook graag met een mooie oplossing op maat die aansluit bij jouw specifieke wensen.

Wil je een indicatie op maat neem dan even contact met ons op zodat we jouw specifieke wensen kunnen doornemen en daar een prijsindicatie van te geven.

Afspraak maken? Kom langs in ons atelier in Groningen of plan een digitale meeting in!

Het mooiste is natuurlijk om de bloemen in levende lijve te zien, wij staan voor je klaar in ons atelier om je wensen met je te bespreken. Plan een afspraak in waarin we rustig de tijd nemen om je wensen te bespreken zodat we jouw droomdag samen kunnen waarmaken.

Esther & Vera staan voor je klaar om samen met jou de mooiste bruiloft bloemen samen te stellen: Whatsapp of bel of mail ons voor een afspraak!

Esther & Vera van Dry FLWRS

Whatsapp met ons