Koop Elegante Bloemenvaas voor Gedroogd Boeket Online.

Opzoek naar een mooie bloemenvaas om je droogboeket in te zetten? Wij hebben een leuke collectie bloemenvazen voor je verzamelld, van grote tot kleine bloemenvazen en van glas tot keramiek.

1 artikelen  Bij Dry FLWRS hebben we een leuke steeds wisselende collectie aan trendy bloemenvazen, de collectie aan vazen wijzigt per seizoen en is afhankelijk van de huidige trend.

Hou je van een landelijke uitstraling? Ga dan bijvoorbeeld voor een keramiek vaas, indien je meer van een strak design houdt kun je kiezen voor een glazen vaas.

Welke bloemenvaas past het best bij mijn boeket?

Afhankelijk van welke soort droogbloemen je hebt kun je kiezen voor een wat grotere of kleinere bloemenvaas, heb je gekozen voor lange bloemen dan is een hogere vaas vaak een mooie optie. D.m.v. de lengtefilter bovenaan deze pagina kun je een bloemenvaas vinden die aansluit bij jou wensen.

Ook kleuren zijn natuurlijk belangrijk bij het kiezen van de juiste vaas. Doordat onze collectie geregeld word aangevuld met nieuwe producten en we ons best doen goed te luisteren naar wat onze klanten willen zit er ongetwijfeld een kleur vaas bij die goed aansluit bij jouw interieur en stijl.

Indien je vragen hebt over onze bloemenvazen of andere artikelen aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen via Whatsapp, Email, Facebook of Instagram. We hebben een enthousiast team die je graag helpen met het maken van de juiste keuze!

Hebben jullie nog andere accessoires naast deze bloemenvazen?

Jazeker! Bekijk op deze pagina alle woonaccessoires van Dry Flowers. Je vind hier een leuke collectie kaarzen, kandelaars en verlichting om je huis nog meer sfeer te geven.

DRY FLWRS Service

Duurzaam

Bij DRY FLWRS zijn we opzoek naar duurzame relaties met al onze klanten. Wat bedoelen we hiermee? We willen graag dat onze klanten, klanten blijven en zijn dus bereid te investeren in een goede relatie. Een goede service staat bij ons dus zeer hoog in het vaandel!

Vriendelijk

We zullen je altijd vriendelijk te woord staan op de manier zoals jij dat het liefste wil. Je kunt contact met ons opnemen via Email, Whatsapp, Facebook, Instagram of gezellig ouderwets via de telefoon :)

Snel

Je kunt van ons een reactie verwachten binnen 12 uur, ook in het weekend!

Whatsapp met ons