Huis inrichten apps: Onze top 5 | Dry FLWRS


Huis inrichten apps: Onze top 5 | Dry FLWRS


Huis inrichten apps: onze top 5
29 March 2021

Heb je een nieuw huis gekocht of is jouw interieur toe aan vernieuwing? Dan heb jij vast wel eens via het internet naar ideeën gezocht om jouw huis in te richten. Binnen no-time heb je al een aantal prachtige interieurs en goede ideeën voorbij zien komen. Maar vaak rest de vraag of dit ook bij jouw huis mogelijk is? Of ziet het er dan totaal niet uit? Het laatste wat je wilt is een mooi inrichting via internet uitzoeken en er dan achter komen dat dit eigenlijk helemaal niet past bij je inrichting, om welke reden dan ook. In dit artikel lichten we onze top 5 apps uit om je huis mee in te richten.

Inspiratie om je huis in te richten met Pinterest

Sommige mensen lopen een woonruimte binnen en zien direct mogelijkheden om er een fantastische leefruimte ruimte van te maken. Helaas, heeft niet iedereen deze gave.. Maar voor deze mensen is er Pinterest ontworpen. Pinterest is een app waar je ideeën kunt opdoen over allerlei verschillende onderwerpen, maar ook zeker over het inrichten van jouw huis. Een echte aanrader dus! Zelf hebben we ook een pagina op Pinterest bekijk deze hier.

Pinterest interieurDe beste apps om je huis mee in te richten


Onderstaande apps helpen jou bij het helpen om jouw ideeën te visualiseren. Zo weet jij dus precies of die nieuwe keuken, badkamer, woonkamer of aanbouw eruit gaan zien zoals je had gehoopt.

Home Design 3D


Met de Home Design 3D app kun jij jouw huis tekenen om vervolgens naar wens in te richten. Je hebt de keuze uit duizenden meubels, kleuren, ramen en deuren waarmee jij jouw huis kan inrichten. De appt heeft een 3 dimensionale weergaven waardoor je elke plek van het huis kunt zien.
Geen zin om zelf jouw huis na te tekenen? Geen zorgen. De app biedt zelfs de mogelijkheid om de blauwdruk van jouw huis te importeren!

Home Design 3D App

Homestyler

Altijd al willen weten hoe een gerestylede kamer in jouw huis eruit zou zien? Dan is deze app echt iets voor jou! Door deze app hoef je geen meubels meer te verplaatsen, om te zien of een bepaalde verandering in jouw kamer er goed uitziet. 

Deze app heeft de mogelijkheid om een foto van een kamer te maken om deze vervolgens in te richten naar keuze. Zo weet je precies of die ene kast of bank wel mooi in de huiskamer past of dat het toch echt een no-go is.

Homestyler App

Photo Measures

Waar de voorgaande applicaties helpen met het visualiseren van een nieuw interieur, helpt deze app jou om maten en afmetingen op te slaan. Stel dat je een huis gaat bezichtigen. Je wilt natuurlijk wel weten hoe groot de afmetingen van de muren. Met deze app is het mogelijk om een foto te maken van een ruimte en op de gemaakte foto afmetingen noteren, zodat je deze niet meer vergeet.

Photo Measures App


MagicPlan

Ook deze app helpt je jouw huis in te richten. Je kunt ruimtes tekenen en indelen. Vervolgens is er de mogelijkheid om deze ruimtes in te vullen met wanden, deuren, ramen en geïllustreerde meubels. 
De appt bevat een aantal mogelijkheden om uit te breiden, maar dit is wel tegen betaling. Het is niet de meest eenvoudigste app om te gebruiken, maar als je het eenmaal onder de knie hebt dan zijn er vele mogelijkheden!

magicPlan App


Flexa Visualizer

Flexa Visualizer richt zich enkel op mensen die benieuwd zijn naar een bepaalde kleur verf op een muur. Dus heb jij altijd al een bepaalde muur een andere kleur willen verven, maar nooit gedurfd?! Dan helpt Flexa Visualizer om te zien of je dit toch niet snel moet gaan doen, omdat het er simpelweg prachtig uitziet!

Flexa Visualizer App

Met bovengenoemde applicaties kun je veel ideeën opdoen voor jouw interieur en tegelijkertijd kijken of het daadwerkelijk een mooi aanzicht in jouw huis creëert. Weet je nou niet goed welke kleuren je moet combineren om een mooie inrichting te realiseren? Lees dan ook eens ons artikel over het kiezen van de juiste kleuren voor je woonkamer.Loop je over van ideeën, maar heb je nog decoratie nodig om de boel aan te kleden? Bekijk dan gerust onze droogboeketten, droogbloemen of andere woonaccessoires!

Pampasgras gedroogd bruin | Dry FLWRS

Whatsapp met ons