Moederdag Cadeau | De leukste cadeaus voor mama!

Moederdag Cadeau: Bekijk de leukste cadeaus voor MAMA

De allerleukste cadeaus voor moederdag
10 January 2021

Opzoek naar een leuk cadeau voor je moeder, oma, vrouw of vriendin? In dit artikel vind je een leuke selectie aan moederdag cadeaus. Dit jaar vieren we moederdag op: Zondag 9 mei 2021

Wat is een leuk moederdag cadeau?

Op moederdag is het de bedoeling dat mama in het zonnetje wordt gezet met een leuk cadeau. De dag in het jaar waarop de prestaties van moeders worden gewaardeerd en erkend. Misschien wil je je moeder bedanken omdat ze er altijd voor je is, je heeft geholpen in een moeilijke tijd of gewoon om dat ze de leukste mama van de wereld is! Om dit te laten blijken is een leuk gebaar een moederdag kado wat bij haar past. Bij Dry FLWRS hebben we allerlei verschillende artikelen die al door duizenden moeders zijn ontvangen met grote tevredenheid!

Een droogboeket als moederdag cadeau?

Het meest populaire cadeau voor moederdag zijn toch wel onze droogboeketten. Ieder jaar voegen we een aantal leuke boeketten toe die speciaal aansluiten bij moederdag. Om het moederdag kado nog persoonlijker te maken kun je een leuk kaartje met je eigen tekst toevoegen. Deze wordt dan handgeschreven bij je pakketje ingestopt: Zo kun je je moeder of oma op een leuke en originele manier in het zonnetje zetten! De droogboeketten van Dry FLWRS® zijn beschikbaar in allerlei kleuren, maten en soorten en worden per seizoen vernieuwd. De meest populaire boeketten op dit moment zijn:

  1. Eyecatching
  2. Pink Botanic
  3. Blush
  4. Colorful
  5. J'adore

Pampas Pluimen als kado voor moederdag

Naast onze mooie droogboeketten hebben we ook het razend populaire pampasgras. De pampas pluimen zijn uitermate geschikt om in ieder interieur te zorgen voor een gezellige sfeer. Een kado waar je bij iedere moeder mee kan aankomen! We hebben zelfs een heus pampas pluimen boeket samengesteld waarin we de verschillende soorten pampasgras met elkaar combineren. Verras je moeder of oma met dit leuke moederdag cadeau waar ze maandenlang plezier van kan hebben! De pampas pluimen worden zorgvuldig verpakt als een kado zodat ze mooi aankomen bij je moeder, oma of geliefde :)

Je eigen droogbloemen pakket samenstellen voor moederdag

Ben je in een creatieve bui? Stel dan je eigen cadeau samen en bekijk onze mooie droogbloemen en pampas pluimen. Stel zelf een leuk pakket samen dat precies aansluit bij de wensen, het interieur en de smaak van jou eigen moeder! Ook als je een boeket wil aanpassen met een aantal andere bloemen, kleuren, kaartje of speciale verpakking dan is dat geen enkel probleem. Al onze producten worden met de hand samengesteld dus als je ons een berichtje stuurt kunnen we jouw moederdag cadeau nog persoonlijker maken!

Leuke Woonaccessoires als moederdag cadeau

Opzoek naar een mooie vaas, kandelaar of leuke kaarsen? Ook daarvoor kun je bij Dry FLWRS terecht! We hebben een leuk en continu wisselend aanbod aan woonaccessoires in verschillende stijlen en kleuren. Met dit ruime aanbod zit er voor iedere moeder wel een leuk kadootje tussen!

Top 5 moederdag cadeau's van Dry FLWRS

Hieronder zetten we de 5 populairste cadeaus voor moeders op een rijtje van Dry FLWRS:

  1. Pampas Bouquet
  2. Droogboeket Eyecatching
  3. Gedroogde Phalaris (beschikbaar in verschillende kleuren)
  4. Vloerkandelaar
  5. Droogboeket Pink Botanic

Weet je niet welke kleuren je het beste kan kiezen voor je moeder of voor jezelf? Lees dan ons artikel over welke kleuren goed bij elkaar passen en leer over de wondere wereld van kleuren in je interieur :)

Whatsapp met ons