Valentijnscadeau voor Haar? | Dry FLWRS

Valentijnscadeau voor haar

Verwen je vriendin, vrouw of geliefde met een leuk valentijnscadeau
10 January 2021

Zondag 14 Februari is het weer zover: Valentijnsdag. Zoals elk jaar ben je natuurlijk op het allerlaatste moment opzoek naar een leuk valentijnscadeau voor haar gelukkig hebben we in dit artikel de leukste valentijnscadeau's voor je vrouw op een rijtje gezet!

Speciaal valentijnscadeau voor haar

Iedere vrouw vind het leuk als je aan haar denkt met valentijn en wij gaan je dit jaar helpen om te zorgen dat jouw vrouw zich speciaal, geliefd en bijzonder voelt! Ieder jaar maken we een aantal mooie met de hand samengestelde valentijnsboeketten om jouw vrouw of vriendin zich speciaal en geliefd te laten voelen.

Dit jaar hebben we de volgende valentijnscadeaus samengesteld:

  1. Pink Botanic
  2. Blush
  3. J'Adore

Naast deze speciale voor valentijn samengestelde boeketten hebben we ook het populaire pampasgras, dit is momenteel het meest populaire product op onze site en daarmee dus een zekerheid voor succes om je vrouw te verassen met valentijn!

Lieve Valentijnskaartjes voor bij je cadeau

Alleen een valentijnscadeau is natuurlijk niet genoeg, om haar echt speciaal te laten voelen zul je toch in de pen moeten kruipen en een mooie brief voor haar moeten schrijven. Schrijf je hartverwarmende woorden op want daarmee maak je haar het meest gelukkig! Maak een keuze uit onze lieve valentijnskaarten en voeg je persoonlijke boodschap toe aan de opmerkingen van je bestelling. Wij zullen je lieve woorden op het kaartje schrijven en bij het valentijnscadeau voegen.

Maak je valentijnscadeau compleet met deze leuke accessoires

Wil je dit jaar groots uitpakken? Voeg dan nog een leuke vaas, kandelaar of een set mooie kaarsen toe aan je cadeau om het helemaal af te maken. De woonaccessoires van Dry FLWRS wisselen per seizoen en passen we aan op basis van de wensen van onze (voor 90% vrouwelijke) klanten :) Hierdoor weet je zeker dat je een leuk kado te pakken hebt voor je lieve vrouw of vriendin!

Ben je naast dit cadeau voor je vrouw opzoek naar iets leuks voor je moeder? Lees dan ook eens ditartikel over de leukste cadeaus voor moederdag.

Whatsapp met ons