Bloomingville | Dry FLWRS

Thuis interieur van alledaagse ontwerpers die leven en houden van veranderingen. Deel je stijl. Vertel je verhaal. Verander je huis.


10 artikelen  

Verwijder alle


De Populairste Producten van Bloomingville

  • Bloomingville Vazen
  • Bloomingville Servies
  • Bloomingville Kandelaars
  • Bloomingville Bloempotten

BLOOMINGVILLE: HET VERHAAL

Gedreven door een fascinatie voor Scandinavische stijl en wonen, werd Bloomingville opgericht in het jaar 2000. Het gebeurde met zo'n grote passie en succes, dat het bedrijf in 2014 onderdeel werd van Regent Holding. Bloomingville werd vervolgens gelanceerd in de VS, waar het de nieuwe markt stormenderhand veroverde met een Scandinavische kijk op woninginterieurontwerpen.

Vandaag de dag is Bloomingville door miljoenen huishoudens geadopteerd als zowel een merk als een multibrandhuis, waarbij jaarlijks vier hoofdcollecties, diverse in-season collecties en één prachtige kerstcollectie worden uitgebracht. De enorme populariteit en groei hebben de Bloomingville missie niet veranderd: Het leveren van gelukkige veranderingen aan alledaagse ontwerpers net als jij. We zijn dankbaar voor de eerste 20 jaar dat we dit hebben gedaan, en we hopen dit nog vele jaren te doen. Gebaseerd op het merk Bloomingville werd in 2015 de eerste Bloomingville MINI collectie toegevoegd, om de kleintjes te verblijden met Scandinavisch design voor kinderen. In het begin als een extra categorie aan Bloomingville, maar de Bloomingville MINI groeide groot, en vandaag verschijnt het als een eigen merk. Bloomingville MINI presenteert een magisch en speels universum van esthetische decoraties voor de kleintjes, ontworpen in Scandinavische stijl om in elk huis te passen. Onderdeel zijn van Regent Holding opende voor de mogelijkheid om Bloomingville uit te breiden als een multi-merkenhuis met Creative Collection gelanceerd in 2018. Creative Collection biedt sterke en karaktervolle collecties met authentieke Founds als middelpunt, waarmee geupcyclede schatten met een verhaal op tafel komen. Nieuwste familielid is ILLUME x Bloomingville. ILLUME x Bloomingville is gebaseerd op de wens om een sereen universum van zuivere huisgeuren te creëren, die een allesomvattend gevoel creëren in elke kamer. ILLUME x Bloomingville is gecreëerd in nauwe samenwerking met de wereldwijd toonaangevende expert op het gebied van huisparfums, ILLUME, en gemaakt van volledig natuurlijke en zuivere ingrediënten. Vandaag de dag is Bloomingville door miljoenen huishoudens geadopteerd als zowel een merk als een multibrandhuis en brengt het jaarlijks vier hoofdcollecties, diverse collecties voor in het seizoen en een prachtige kerstcollectie uit. De enorme populariteit en groei hebben de missie van Bloomingville niet veranderd: Het leveren van gelukkige veranderingen aan alledaagse ontwerpers net als jij.

Whatsapp met ons