Chicura Posters - Lijsten - Woonaccessoires | Dry FLWRS

De naam ChiCura is samengesteld uit twee woorden die zeer belangrijk zijn in verband met de gedachten en dromen achter het merk. Chi komt van het Chinese qi en betekent levensenergie. Cura is het Latijnse woord voor zorg. Met andere woorden, zorg voor het leven!

1306 artikelen  

Verwijder alle


OVER CHICURA

ChiCura - Een Deens design merk.

"Eén kan een verschil maken voor velen, maar met hulp, kan het verschil ontelbaar raken"

Het is voor ons een cruciale factor om keuzes te maken die in de duurzame richting gaan.

Wij geloven dat de combinatie van heerlijk Deens design en respect voor de natuur, dieren en toekomstige generaties de enige weg vooruit is. Daarom worden al onze producten gemaakt op basis van de volgende overwegingen: Een duurzame productie Gerecycleerde materialen 100% diervriendelijk Teruggeven

Het doel is om zo duurzaam mogelijk te worden. Onze productlijnen bestaan uit fotokunst op posters en kaarten en onze hele lijstenfamilie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten.

Daarnaast zijn we nu het ChiCura universum aan het uitbreiden met een levende categorie. Onze fotokunstposters worden door onszelf gefotografeerd, ontworpen en gedrukt. Wij worden gemotiveerd door het voortdurend evolueren in een creatieve omgeving en door de vlinders in de buik als we ons herinneren dat we helpen een persoonlijk tintje te creëren bij de mensen thuis.

Het is ChiCura's lange termijn missie om met een verscheidenheid aan ontwerpen te komen die u met een zuiver geweten kunt aanschaffen. ALLEEN diervriendelijke producten die onder humane omstandigheden zijn geproduceerd. Wij willen graag een beetje anders denken dan het traditionele Merk. In de zin dat we betrokken zullen zijn bij verschillende liefdadigheidsprojecten op een continue basis en kunst/producten zullen ontwikkelen rond elk project dat verkocht kan worden met een goede winst voor de gebieden waarin we werken.

Evenzo is het onze missie om tot 10% van onze jaarlijkse winst te doneren aan goede doelen.

Whatsapp met ons