Dekbedovertrek Kopen? Dekbedovertrekken - Dry FLWRS

Dekbedovertrek kopen? Dit leuke assortiment aan dekbedovertrekken omvat verschillende kleuren, maten en soorten. De overtrekken zijn beschikbaar in verschillende designs en sluiten aan bij iedere inrichting. Ga je voor een landelijke stijl of juist wat moderns? Bij Dry FLWRS vind je het allemaal!

0 artikelen  


Geen resultaten.


Maten dekbedovertrekken

We bieden dekbedovertrekken aan in verschillende maten voor zowel 1-persoons als 2-persoons bedden. De beschikbare maten van groot naar klein zijn:

  • 140x220
  • 200x220
  • 240x220

Dekbedovertrek van Hotelkwaliteit

De overtrekken die je op deze pagina vind zijn van uitstekende kwaliteit en zijn zoals je kan zien beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Hou jij van rustige kleuren in je slaapkamer? Daarvoor hebben we mooie effen overtrekken voor jou. Hou je van een landelijk gevoel? Daarvoor hebben we mooie geblokte dekbedovertrekken. Zo hebben we voor ieder wat wils!

Merken dekbedovertrek

De dekbedovertrekken op deze pagina zijn van de mooie merken Walra en Byrklund.

Walra

Walra is een merk dat gelooft in de kracht van zacht. Dat zie je terug in de artikelen die ze maken. De producten van Walra worden met grote zorg geleverd, verpakt en geproduceerd.

Byrklund

Byrklund staat voor toegankelijk en kwalitatief hoogstaand bad- en bedtextiel dat je iedere dag opnieuw moet laten genieten van jouw verdiende comfort. De home basics van dit mooie merk zorgen voor een aangename sfeer in je huis. Byrklund biedt mooie producten tegen zeer vriendelijke prijzen, zo maken ze de basics voor living toegankelijk voor een groot publiek.

Whatsapp met ons