Droogbloemen Cadeau Geven? Droogboeket Cadeaubon Dry FLWRS®

Op zoek naar een leuk cadeau, of wil je iemand verrassen? Bestel nu een cadeaubon van Dry FLWRS. Wij pakken alle cadeaubonnen leuk in, zodat het een feestje is om uit te pakken. Je kan ook een cadeaubon rechtstreeks naar iemand sturen en een persoonlijke boodschap toevoegen bij je bestelling!

7 artikelen  Droogbloemen cadeau van Dry Flowers®

Opzoek naar een mooi kado voor een vriendin? Geef een droogboeket van Dry FLWRS! Met de cadeaubonnen kan je vriendin haar eigen droogboeket of droogbloemen uitkiezen die aansluiten bij haar interieur en wensen.

Persoonlijke boodschap bij je cadeaubon

Geef bij de opmerkingen van je bestelling een leuke boodschap mee en we voegen een gratis kaartje met daarop jouw persoonlijke boodschap bij de bestelling! Heb je verder nog speciale wensen? Laat het ons weten! We doen er alles aan om het ontvangen van een droogbloemen cadeaubon een feestje is voor degene die het krijgt.

DRY FLWRS Service

Duurzaam

Bij DRY FLWRS zijn we opzoek naar duurzame relaties met al onze klanten. Wat bedoelen we hiermee? We willen graag dat onze klanten, klanten blijven en zijn dus bereid te investeren in een goede relatie. Een goede service staat bij ons dus zeer hoog in het vaandel!

Vriendelijk

We zullen je altijd vriendelijk te woord staan op de manier zoals jij dat het liefste wil. Je kunt contact met ons opnemen via Email, Whatsapp, Facebook, Instagram of gezellig ouderwets via de telefoon :)

Snel

Je kunt van ons een reactie verwachten binnen 12 uur, ook in het weekend!

Whatsapp met ons