Droogboeket Online Bestellen bij Dry FLWRS® | Gratis Verzending

Droogboeketten weer helemaal terug, trendy, hip en duurzaam! Onze droogboeketten worden met zorg gemaakt, vragen in het draaien meer tijd en aandacht. De…

47 artikelen  bloemen hebben vaak extra bewerking ondergaan waardoor de aanschaf van een boeket wat meer kost. Daarentegen heb je er maanden soms wel jaren plezier van. Naast deze mooie met de hand gemaakte droogboeketten verkopen we ook losse droogbloemen & pampas pluimen die je zelf kan combineren tot een mooi boeket!

Geef een droogboeket cadeau van DRY FLWRS

Wil je iemand verrassen met een prachtige droogboeket? Dan kan dat met deze mooie gedroogde bloemen van DRY FLWRS. Droogbloemen zijn een prachtig duurzaam alternatief voor een verse bos bloemen en blijven lekker lang staan op het mooiste plekje in huis. Wij hebben ruim keuze aan droogbloemen voor lang plezier.

Wat is een droogboeket?

Een droogboeket is een variant van de normale verse boeketten die we al kennen. Alleen zijn droogboeketten volledig gemaakt van gedroogde bloemen. Het voordeel hiervan is dat de bloemen geen water nodig hebben en lang meegaan. Bij droogboeketten zie je vaak dat ze extra gestyled worden met excentrieke details zoals bijvoorbeeld pauwenveren of pampasgras.

Waarom kiezen voor een droogboeket?

Er zitten vele voordelen aan droogboeketten. Ze zijn namelijk onwijs makkelijk in onderhoud en gaan maandenlang mee. Voor de mensen die geen groene vingers hebben zijn droogboeketten dus ideaal! Je hoeft er nadat je ze in een mooie vaas hebt gezet niet meer naar om te kijken, alleen maar te bewonderen. Nog niet overtuigd? Probeer het eens uit en je zult zien dat je er maandenlang plezier van hebt!

Hoe lang gaat een droogboeket mee?

Droogboeketten zijn een duurzame vorm van verse bloemen, ze gaan namelijk maandenlang mee. Gemiddeld zes maanden tot een jaar. Maar het is handig om rekening te houden met een aantal factoren. Zoals met welk soort bloem je te maken hebt en waar in huis je de droogbloemen neerzet. In deze blog lees je meer informatie over hoe lang een droogboeket mee gaat.

Geschiedenis van droogboeketten

Aangezien droogboeketten in de jaren '70 en '80 helemaal hip waren. Hebben ze de jaren die volgden een wat stoffige associatie gekregen. Maar tegenwoordig kunnen we zien dat droogbloemen helemaal niet ouderwets hoeven te zijn! De droogboeketten zijn terug van weggeweest. We zien ze overal en waar het vroeger vooral doffe boeketten waren, zijn ze nu verkrijgbaar in allerlei mooie kleuren!

Waar komen de droogbloemen van Dry Flowers vandaan?

Onze eigen droogbloemen kopen we zoveel mogelijk in bij Nederlandse telers. Alle droogboeketten worden met de hand door onszelf bedacht en gemaakt. We voegen maandelijks nieuwe droogboeketten en bosjes droogbloemen toe op basis van de trend van het moment en het seizoen. Heb je een speciaal verzoek voor bijvoorbeeld een bruiloft, een zakelijke aangelegenheid of andere vragen? Neem dan contact met ons op zodat we een aanbieding op maat voor je kunnen maken.

Waar vind ik een mooie vaas voor mijn droogboeket?

Je droogboeket is natuurlijk helemaal af als het in een mooie vaas in je interieur komt te staan. Via deze pagina vind je onze collectie aan mooie vazen.

DRY FLWRS Service

Duurzaam

Bij DRY FLWRS zijn we opzoek naar duurzame relaties met al onze klanten. Wat bedoelen we hiermee? We willen graag dat onze klanten, klanten blijven en zijn dus bereid te investeren in een goede relatie. Een goede service staat bij ons dus zeer hoog in het vaandel!

Vriendelijk

We zullen je altijd vriendelijk te woord staan op de manier zoals jij dat het liefste wil. Je kunt contact met ons opnemen via Email, Whatsapp, Facebook, Instagram of gezellig ouderwets via de telefoon :)

Snel

Je kunt van ons een reactie verwachten binnen 12 uur, ook in het weekend!

Whatsapp met ons