EQUA Illusion rium 400 ml - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
EQUA Illusion rium 400 ml
Afbeelding van EQUA Illusion rium 400 ml
Afbeelding van EQUA Illusion rium 400 ml
Afbeelding van EQUA Illusion rium 400 ml
Afbeelding van EQUA Illusion rium 400 ml
Afbeelding van EQUA Illusion rium 400 ml

EQUA Illusion rium 400 ml

De leukste items in de categorie drinkflessen van het merk Equa bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 9,99


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Geen verzending! Dry FLWRS stopt!
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Equa MyEqua is een jong Europees bedrijf, gevestigd in Slovenië. Hier ontwerpen zij hun prachtige Equa drinkflessen en werken zij met lokale ambachtslieden samen voor de productie van de flessen en de accessoires zoals de hoezen van vilt. Maar liefst 10% van de netto winst van dit bedrijf gaat naar goede doelen op het gebied van milieu enmilieuvoorlichting. Door gebruik te maken van herbruikbare waterflessen en er bewust voor te kiezen om geen plastic wegwerpflesjes meer te kopen, kies jij voor een schoner milieu en bescherming van onze oceanen.
Equa Smart Waterbottle Naast een mooie collectie waterflessen ontwerpt Equa innovatieve oplossingen om het drinken van water te stimuleren. Als je te weinig water drinkt, krijg je hoofdpijn en kan je je moeilijker concentreren. Dat probleem wil Equa vermijden met hun unieke ‘Smart Waterbottle’. Onderaan de 'Smart Waterbottle' is een lampje ingebouwd. Dat springt aan wanneer het tijd is om een slok water te nemen. Via een bewegingssensor wordt gemeten hoe vaak je de drinkbus opneemt en schuin houdt. Bij het product hoort ook een app. Daar geef je allerlei persoonlijke gegevens in, zoals lengte en gewicht. Zo kan de app berekenen hoe veel liter water je per dag moet innemen.
Gemaakt van Tritan, een premium kwaliteit en 100% recyclebaar BPA-vrij plastic dat zorgt voor een lange levensduur van uw fles. De fles is zeer licht en makkelijk in gebruik.

Specificaties

ArtikelnummerME69
EAN nummer3830054680319
Hoogte 19.4
Diameter 6.5
Merk Equa

Shop meer
Whatsapp met ons