EQUA Kids Pink Monsters 600ML - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
EQUA Kids Pink Monsters 600ML
Afbeelding van EQUA Kids Pink Monsters 600ML
Afbeelding van EQUA Kids Pink Monsters 600ML
Afbeelding van EQUA Kids Pink Monsters 600ML
Afbeelding van EQUA Kids Pink Monsters 600ML
Afbeelding van EQUA Kids Pink Monsters 600ML

EQUA Kids Pink Monsters 600ML

De leukste items in de categorie drinkflessen van het merk Equa bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 12,49


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Geen verzending! Dry FLWRS stopt!
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Equa MyEqua is een jong Europees bedrijf, gevestigd in Slovenië. Hier ontwerpen zij hun prachtige Equa drinkflessen en werken zij met lokale ambachtslieden samen voor de productie van de flessen en de accessoires zoals de hoezen van vilt. Maar liefst 10% van de netto winst van dit bedrijf gaat naar goede doelen op het gebied van milieu enmilieuvoorlichting. Door gebruik te maken van herbruikbare waterflessen en er bewust voor te kiezen om geen plastic wegwerpflesjes meer te kopen, kies jij voor een schoner milieu en bescherming van onze oceanen.
Equa Smart Waterbottle Naast een mooie collectie waterflessen ontwerpt Equa innovatieve oplossingen om het drinken van water te stimuleren. Als je te weinig water drinkt, krijg je hoofdpijn en kan je je moeilijker concentreren. Dat probleem wil Equa vermijden met hun unieke ‘Smart Waterbottle’. Onderaan de 'Smart Waterbottle' is een lampje ingebouwd. Dat springt aan wanneer het tijd is om een slok water te nemen. Via een bewegingssensor wordt gemeten hoe vaak je de drinkbus opneemt en schuin houdt. Bij het product hoort ook een app. Daar geef je allerlei persoonlijke gegevens in, zoals lengte en gewicht. Zo kan de app berekenen hoe veel liter water je per dag moet innemen.
De favoriete flessen voor kinderen zijn verkrijgbaar in de maten 400 ml / 14 oz en 600 ml / 20 oz en zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal van de beste kwaliteit EASTMAN Tritan. Het deksel is speciaal ontworpen om 100% lekvrij te zijn. Zeer licht en gemakkelijk mee te nemen. Wordt geleverd met handgreep.

Specificaties

ArtikelnummerME61
EAN nummer3830054681118
Merk Equa

Shop meer
Whatsapp met ons