HouseVitamin® Producten Kopen? | Dry FLWRS

Opzoek naar de leukste HouseVitamin kandelaars,s…

672 artikelen  

Verwijder alle


piegels, vazen, manden, stoelen, banken of andere leuke items voor in en om je huis? Dan ben je bij Dry FLWRS aan het juiste adres! Op deze pagina vind je de laatste collectie van de producten van het leuke Nederlands merk HouseVitamin!

Zwart/Wit, Goud en... Edgy: We love it!

Het merk HouseVitamin is opgericht door het leuke stel Thomas en Mischa, ze hebben een passie voor het ontwerpen van woonaccessoires met een leuke edge. De producten van het merk zijn voornamelijk zwart, goud en wit en laten dat nou net ook onze lievelingskleuren zijn!

De producten van het merk zijn origineel, in het oog springend en uitermate multi inzetbaar. En het mooiste komt nog… Het is nog zeer goed betaalbaar ook!

Betaalbare luxe van HouseVitamin

Het streven van HouseVitamin is om een trendy interieur betaalbaar te maken voor iedereen. Mischa en Tom vinden dat iedereen het verdient om een mooi en trendy huis te hebben met een paar controversiële en opvallende details.

Vroeger waren design producten vaak onbetaalbaar voor de gemiddelde Nederlander en was het erg moeilijk om betaalbare items te vinden die Hip & Happening waren, daar brengen Tom en Mischa nu verandering in. Met hun mooie merk laten ze zien dat design interieur en woonaccessoires ook betaalbaar kunnen zijn.

Producten met een verhaal

De producten van HouseVitamin hebben stuk voor stuk een leuke twist met daarachter een verhaal dat een glimlach op je gezicht doet toveren. De items worden ontwikkeld vanuit persoonlijke behoeftes van de ontwerpers of klantvragen.

In de productbeschrijvingen van de items vind je het karakter van het merk terug en ook als je de producten van HouseVitamin bij je thuis worden bezorgt zul je het verhaal kunnen lezen.

Geef jouw interieur een boost met gave details!

Met de producten van HouseVitamin haal je schitterende items in huis die je gasten zullen opmerken. De items passen uitermate geschikt in je huis maar ook voor op kantoor hebben ze een aantal hele gave producten. Bij Dry FLWRS op kantoor staan ook al een aantal van deze pareltjes :)

De collectie van HouseVitamin neemt het leven niet te serieus, een statement waar we nog wat van kunnen leren! Dit maakt het natuurlijk leuk om de producten te bestellen, uit te pakken en in je huis te zetten. Maar wil je de blits maken op het volgende verjaardagsfeestje van je beste vriendin? Met een item uit deze collectie score je sowieso goede punten!

Welke items van HouseVitamin vind je bij Dry FLWRS?

Op onze website vind je o.a. de volgende producten uit deze mooie collectie:

En nog veel meer :)

Dry FLWRS Service

Duurzaam

Bij DRY FLWRS zijn we opzoek naar duurzame relaties met al onze klanten. Wat bedoelen we hiermee? We willen graag dat onze klanten, klanten blijven en zijn dus bereid te investeren in een goede relatie. Een goede service staat bij ons dus zeer hoog in het vaandel!

Vriendelijk

We zullen je altijd vriendelijk te woord staan op de manier zoals jij dat het liefste wil. Je kunt contact met ons opnemen via Email, Whatsapp, Facebook, Instagram of gezellig ouderwets via de telefoon :)

Snel

Je kunt via de mail van ons een reactie verwachten binnen 12 uur, ook in het weekend! Via Whatsapp krijg je zelfs meestal binnen 10 minuten al een reactie.

Whatsapp met ons