Leeff Dish Soap Minty Moments - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Leeff Dish Soap Minty Moments
Afbeelding van Leeff Dish Soap Minty Moments
Afbeelding van Leeff Dish Soap Minty Moments
Afbeelding van Leeff Dish Soap Minty Moments

Leeff Dish Soap Minty Moments

De leukste items in de categorie persoonlijke verzorging van het merk Leeff bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 7,49


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Leeff Wij laten ons inspireren door de momenten die er écht toe doen. Die waardevolle stukjes tijd die o zo goed voelen. En die je het liefst voor altijd zou willen bewaren.
Savor the moment Je maakt momenten mooi met de prachtige producten van Leeff. Leeff is een herkenbaar merk van eigen bodem dat staat voor warmte, eenvoud en kwaliteit. Met woonaccessoires die speciaal zijn ontworpen om de waardevolle momenten van het leven mooi te maken.
Maak momenten mooi met de woon- en lifestyle accessoires van Leeff. Met de Dish Soap Minty Moments wordt afwassen een feestje. Door de quote ‘Dish is the moment’ is dit afwasmiddel een perfect cadeautje! Bovendien past hij door de stijlvolle fles in ieders keuken. De gehele verzorgingslijn van Leeff bestaat uit heerlijke, kwalitatieve producten met een mooie quote. Verkrijgbaar in de varianten Hand Soap, Dish Soap, Shower Gel en Shampoo in de geuren Fabulous Fig en Minty Moments.

Specificaties

Artikelnummer18156
EAN nummer8718591241505
Hoogte 13.9
Diameter 6
Merk Leeff

Shop meer
Whatsapp met ons