Nkuku Ajuru Server - L - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Nkuku Ajuru Server - L
Afbeelding van Nkuku Ajuru Server - L
Afbeelding van Nkuku Ajuru Server - L

Nkuku Ajuru Server - L

De leukste items in de categorie tafelaccessoires van het merk Nkuku bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 49,99


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Nkuku Ruim 16 jaar geleden werd Nkuku in Engeland opgericht door Alex en Alistair Cooke; twee gepassioneerde ondernemers die de ‘homeware’ – wereld wilden veranderen met een ethisch, duurzaam en bovenal mooi merk.
Duurzaam De producten worden van duurzame materialen gemaakt in samenwerking met ambachtslieden over de hele wereld. Wij werden aangetrokken door het mooie verhaal, de prachtige handgemaakte producten en de betrouwbaarheid in leveringen.
Deze tactische, organisch gevormde schalen van mangohout zijn gesneden met traditionele gereedschappen. We houden van hun handige en stijlvolle houten handvat. Ze zijn ideaal voor het delen van voedsel van mezze en met het voorgerecht tot brood en kaas. Deze stukken zijn gemaakt van duurzaam mangohout. De mangobomen worden in eerste instantie gekweekt voor hun fruit, maar als ze eenmaal zijn gestopt met produceren, kunnen ze worden gekapt en gebruikt om houtproducten te maken. Hierdoor kunnen boeren meer bomen planten en krijgen ze een aanvullend inkomen. Om uw mangohout te verzorgen, wast u het in warm sop, spoelt u het onmiddellijk af en droogt u het af. Om het natuurlijke hout te voeden en te beschermen, wrijft u een eetbare olie zoals olijfolie of walnootolie met een doek in het oppervlak.

Specificaties

ArtikelnummerAS5203
EAN nummer5055672486565
Kleur Natural
Materiaal Mango Wood
Hoogte 2.5
Diameter 35
Merk Nkuku

Shop meer
Whatsapp met ons