Nkuku Alomi Mango Wood Clock - L - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Nkuku Alomi Mango Wood Clock - L
Afbeelding van Nkuku Alomi Mango Wood Clock - L
Afbeelding van Nkuku Alomi Mango Wood Clock - L

Nkuku Alomi Mango Wood Clock - L

De leukste items in de categorie woonaccessoires van het merk Nkuku bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 232,99


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Nkuku Ruim 16 jaar geleden werd Nkuku in Engeland opgericht door Alex en Alistair Cooke; twee gepassioneerde ondernemers die de ‘homeware’ – wereld wilden veranderen met een ethisch, duurzaam en bovenal mooi merk.
Duurzaam De producten worden van duurzame materialen gemaakt in samenwerking met ambachtslieden over de hele wereld. Wij werden aangetrokken door het mooie verhaal, de prachtige handgemaakte producten en de betrouwbaarheid in leveringen.
Onze Alomi klokken combineren de natuurlijke nerf van mangohout met een stijlvolle metalen rand en eenvoudige metalen wijzerplaatmarkeringen. De klokken zijn een opvallende toevoeging aan een woonruimte. 2 x AA-batterijen zijn vereist. Batterijen zijn niet inbegrepen. Onze stukken mangohout zijn gemaakt van duurzaam mangohout. De mangobomen worden in eerste instantie gekweekt voor hun fruit, geoogst over een aantal jaren. Zodra de bomen geen vruchten meer dragen, kunnen ze worden omgehakt en gebruikt om onze houten stukken van te maken. Hierdoor kunnen boeren meer bomen planten en krijgen ze een aanvullend inkomen.

Specificaties

ArtikelnummerAC7102
EAN nummer5055672496014
Kleur Natural
Materiaal Mango Wood
Hoogte 5
Diameter 61
Merk Nkuku

Shop meer
Whatsapp met ons