Nkuku Ebu Decorative Globe - S - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Nkuku Ebu Decorative Globe - S

Nkuku Ebu Decorative Globe - S

De leukste items in de categorie woonaccessoires van het merk Nkuku bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 93,99


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Nkuku Ruim 16 jaar geleden werd Nkuku in Engeland opgericht door Alex en Alistair Cooke; twee gepassioneerde ondernemers die de ‘homeware’ – wereld wilden veranderen met een ethisch, duurzaam en bovenal mooi merk.
Duurzaam De producten worden van duurzame materialen gemaakt in samenwerking met ambachtslieden over de hele wereld. Wij werden aangetrokken door het mooie verhaal, de prachtige handgemaakte producten en de betrouwbaarheid in leveringen.
Laat deze stijlvolle bollen u inspireren om de wereld rond te reizen. Het opvallende geometrische standaard is gemaakt van massief messing met een koperen as die een dramatische en stijlvolle zwarte en verbrande oranje kaart ondersteunt. Stijl op een dressoir of in een thuiskantoor en breng wat eeuwenoude elegantie in huis. Let op: de wereldbol is voor decoratieve doeleinden. Deze stijlvolle zwart en verbrand oranje decoratieve wereldbol wordt ondersteund door een messing statiefvoet. De kaart, wat nauwkeurig is, is niet gemaakt door een cartograaf en is voor decoratieve doeleinden.

Specificaties

ArtikelnummerEG2901
EAN nummer5055672473244
Kleur Antique Brass
Materiaal Brass
Hoogte 45
Diameter 21
Merk Nkuku

Shop meer
Whatsapp met ons