Nkuku Kossi Storage Jar - L - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Nkuku Kossi Storage Jar - L
Afbeelding van Nkuku Kossi Storage Jar - L
Afbeelding van Nkuku Kossi Storage Jar - L

Nkuku Kossi Storage Jar - L

De leukste items in de categorie keukengerei van het merk Nkuku bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 49,99


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Nkuku Ruim 16 jaar geleden werd Nkuku in Engeland opgericht door Alex en Alistair Cooke; twee gepassioneerde ondernemers die de ‘homeware’ – wereld wilden veranderen met een ethisch, duurzaam en bovenal mooi merk.
Duurzaam De producten worden van duurzame materialen gemaakt in samenwerking met ambachtslieden over de hele wereld. Wij werden aangetrokken door het mooie verhaal, de prachtige handgemaakte producten en de betrouwbaarheid in leveringen.
Stijl je voorraadkast of keukenplanken met deze sfeervolle Kossi voorraadpotten. De gerecyclede glazen pot heeft een massief mangohouten blad en een stijlvolle glazen lus voor een bijbehorende houten lepel. Onze stukken mangohout zijn gemaakt van duurzaam mangohout. De mangobomen worden in eerste instantie gekweekt voor hun fruit, geoogst binnen een aantal jaren. Zodra de bomen geen vruchten meer dragen, kunnen ze worden omgehakt en worden gebruikt om houten stukken van te maken. Hierdoor kunnen boeren meer bomen planten en krijgen ze een aanvullend inkomen. Alleen wassen met de hand.

Specificaties

ArtikelnummerKJ0602
EAN nummer5055672497226
Kleur Clear
Materiaal Glass
Hoogte 22
Diameter 12.5
Merk Nkuku

Shop meer
Whatsapp met ons