Nkuku Niwari Candle Stick - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Nkuku Niwari Candle Stick
Afbeelding van Nkuku Niwari Candle Stick
Afbeelding van Nkuku Niwari Candle Stick

Nkuku Niwari Candle Stick

De leukste items in de categorie woonaccessoires van het merk Nkuku bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 38,99


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Nkuku Ruim 16 jaar geleden werd Nkuku in Engeland opgericht door Alex en Alistair Cooke; twee gepassioneerde ondernemers die de ‘homeware’ – wereld wilden veranderen met een ethisch, duurzaam en bovenal mooi merk.
Duurzaam De producten worden van duurzame materialen gemaakt in samenwerking met ambachtslieden over de hele wereld. Wij werden aangetrokken door het mooie verhaal, de prachtige handgemaakte producten en de betrouwbaarheid in leveringen.
Onze stijlvolle Niwari kandelaars zijn met de hand gemaakt van mangohout. Het is een prachtig materiaal om mee te werken en de natuurlijke nerf en verschillende tinten van het hout worden versterkt door de rondingen en vorm van deze elegante kandelaar. Woorden van wijsheid: Onze mangohouten stukken zijn gemaakt van duurzaam mangohout. De mangobomen worden in eerste instantie gekweekt voor hun fruit en geoogst voor een aantal jaren. Zodra de bomen geen vruchten meer dragen, kunnen ze worden gekapt en gebruikt om onze houten stukken te maken. Hierdoor kunnen boeren meer bomen planten en krijgen ze een aanvullend inkomen. Let op: kaarsen zijn niet inbegrepen.

Specificaties

ArtikelnummerNC0401B2
EAN nummer5055672442691
Hoogte 9.5
Diameter 9.5
Merk Nkuku

Shop meer
Whatsapp met ons