Nordal Producten Kopen? | Dry FLWRS

Bekijk hier de mooie woonaccessoires van het merk Nordal. De verschillende items zijn ontworpen door ontwerpster Signe Nordal Madsen. Zij verrast ons keer op keer met haar items, geïnspireerd door de roots van haar familie in de Noorse natuur en Oosterse sferen.

52 artikelen  

Verwijder alle


Nordal Denmark

Nordal is een Deens woonmerk met unieke items, vaak handgemaakt en ontworpen door de benkende ontwerpster Signe Nordal.

Op hun website zegt Nordal het volgende over hun producten:

Je huis is persoonlijk. Het laat zien wie je bent en waar je om geeft. Het mag daarom niet gepolijst of opgezet worden. Maar moet je verwelkomen met warmte, aanwezigheid en authenticiteit. Je huis moet zorg voor je dragen in je dagelijks leven.

Een persoonlijke inrichting gaat over naar binnen kijken. Kies daarom met je hart bij het inrichten van je huis en ga voor waar je blij van wordt. Dit is de filosofie die we gebruiken bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe collecties voor het Nordal-universum. En het is deze aanpak die de unieke Nordal-stijl creëert.

Nordal Woonaccessoires

Bij Dry FLWRS vind je een ruime selectie aan Nordal producten.

Zo vind je o.a.:

We zijn altijd opzoek naar de leukste items voor in en om je huis. Ben je nou opzoek naar een specifiek Nordal product en je kunt het niet vinden op onze site? Neem dan even contact met ons op, we hebben korte lijntjes met onze leveranciers om te kijken of het product wat je wenst toch beschikbaar is.

Whatsapp met ons