Original Home Amuze Spoon Reclaimed- S3 - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Original Home Amuze Spoon Reclaimed- S3
Afbeelding van Original Home Amuze Spoon Reclaimed- S3
Afbeelding van Original Home Amuze Spoon Reclaimed- S3
Afbeelding van Original Home Amuze Spoon Reclaimed- S3

Original Home Amuze Spoon Reclaimed- S3

De leukste items in de categorie keukengerei van het merk Original Home bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 21,94


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Original Home De producten hebben zo goed als geen effect op ons eco-systeem en alle materialen zijn natuurlijk, gerecycled of goed afbreekbaar. Daarnaast wordt er alleen met lokale vakmensen gewerkt. Hierdoor inspireert het merk en creëert het met de producten een mooie waarde.
Mooie boodschap Elk product is uniek en krijgt van Original Home een mooie boodschap mee, van tafellinnen & glaswerk tot krukjes & manden.
Deze kleine lepels zijn gemaakt van teruggewonnen teak, zijn voedselveilig en super duurzaam. Ze staan ??erg mooi op een perfect gedekte tafel en kunnen worden gebruikt als amuzelepel of lepels voor koffie of thee. Ze staan ??super mooi in een glazen tuin. Teakwortel wordt beschouwd als een afvalproduct en is afkomstig van gecertificeerde teakplantages. Het is een bron van inkomsten voor veel mensen in de plattelandsgemeenschappen van Indonesië. Ons keukengerei van teruggewonnen teak is ethisch gemaakt en afkomstig uit een klein dorp in Oost-Java, Indonesië en ondersteunt de natuur en levensstijl van de lokale bevolking in het dorp. Volg de onderhoudsinstructies voor optimaal gebruik.

Specificaties

ArtikelnummerCC0035.00
EAN nummer8719632004059
Hoogte 2.5
Merk Original Home

Shop meer
Whatsapp met ons