Original Home Hogla Floor Cushion - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Original Home Hogla Floor Cushion

Original Home Hogla Floor Cushion

De leukste items in de categorie woonaccessoires van het merk Original Home bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 78,94


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Original Home De producten hebben zo goed als geen effect op ons eco-systeem en alle materialen zijn natuurlijk, gerecycled of goed afbreekbaar. Daarnaast wordt er alleen met lokale vakmensen gewerkt. Hierdoor inspireert het merk en creëert het met de producten een mooie waarde.
Mooie boodschap Elk product is uniek en krijgt van Original Home een mooie boodschap mee, van tafellinnen & glaswerk tot krukjes & manden.
Deze vloerkussens zijn gemaakt van milieuvriendelijk Hogla Zeegras. Ze zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook nog eens super duurzaam. De vulling van de kussens is gemaakt van gerecycled katoen en kokos. Hogla is een duurzaam materiaal omdat het wordt beschouwd als onkruid: het groeit en vermenigvuldigt zich snel, wat ernstige problemen aan de kust veroorzaakt. Dit sterke materiaal wordt na droging in prachtige kussens geweven. De Hogla-vloerkussens zijn ethisch gemaakt en afkomstig uit Bangladesh.

Specificaties

ArtikelnummerPC0003.03
EAN nummer8719632003830
Materiaal hogla recycled cotton/cocos filler
Hoogte 12
Merk Original Home

Shop meer
Whatsapp met ons