Original Home Hogla Malotti Bread Basket - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Original Home Hogla Malotti Bread Basket

Original Home Hogla Malotti Bread Basket

€ 15,99


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Original Home De producten hebben zo goed als geen effect op ons eco-systeem en alle materialen zijn natuurlijk, gerecycled of goed afbreekbaar. Daarnaast wordt er alleen met lokale vakmensen gewerkt. Hierdoor inspireert het merk en creëert het met de producten een mooie waarde.
Mooie boodschap Elk product is uniek en krijgt van Original Home een mooie boodschap mee, van tafellinnen & glaswerk tot krukjes & manden.
Deze manden zijn gemaakt van Hogla Seagrass en gecombineerd met handgeweven gerecycled grijs katoen. Ze zijn verkrijgbaar in een set van 4 in de originele zongedroogde Hogla kleur. Hogla is een duurzaam materiaal omdat het als onkruid wordt beschouwd. Omdat het groeit en zich snel vermenigvuldigt, veroorzaakt het ernstige problemen in de buurt van de kusten. Na het drogen wordt dit sterke materiaal geweven tot prachtige manden. De manden zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken: gebruik ze als broodmand, fruitmand of wat je maar wilt. De Hogla-manden zijn ethisch gemaakt en afkomstig uit Bangladesh.

Specificaties

ArtikelnummerBA0046.01
EAN nummer8719632005308
Hoogte 9
Merk Original Home

Shop meer
Whatsapp met ons