Original Home Lanting Basket Natural - S2 - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Original Home Lanting Basket Natural - S2

Original Home Lanting Basket Natural - S2

De leukste items in de categorie opbergen van het merk Original Home bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 158,89


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Original Home De producten hebben zo goed als geen effect op ons eco-systeem en alle materialen zijn natuurlijk, gerecycled of goed afbreekbaar. Daarnaast wordt er alleen met lokale vakmensen gewerkt. Hierdoor inspireert het merk en creëert het met de producten een mooie waarde.
Mooie boodschap Elk product is uniek en krijgt van Original Home een mooie boodschap mee, van tafellinnen & glaswerk tot krukjes & manden.
De Lanting Basket is handgeweven van natuurlijke en milieuvriendelijke Abaca Ati in de kleur naturel blond. Dit materiaal wordt gewonnen uit de bast van de bananenboom die overvloedig groeit in Indonesië. De bladeren zijn in de zon gedroogd en worden in strepen gebruikt om mandframes te lamineren of gedraaid als touwen. De verschillende traditionele manieren van weeftechnieken zorgen voor verschillende ontwerpen van manden of trays. Het minimalistische en organische design van de Lanting Basket is multifunctioneel. De Lanting Basket is ethisch gemaakt en afkomstig uit kleine dorpjes rond Yogjakarta, Java, Indonesië.

Specificaties

ArtikelnummerBA0054.00
EAN nummer8719632005230
Hoogte 48
Merk Original Home

Shop meer
Whatsapp met ons