Original Home Macha Basket Tall- S2 - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Original Home Macha Basket Tall- S2
Afbeelding van Original Home Macha Basket Tall- S2
Afbeelding van Original Home Macha Basket Tall- S2

Original Home Macha Basket Tall- S2

De leukste items in de categorie woonaccessoires van het merk Original Home bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 57,89


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Original Home De producten hebben zo goed als geen effect op ons eco-systeem en alle materialen zijn natuurlijk, gerecycled of goed afbreekbaar. Daarnaast wordt er alleen met lokale vakmensen gewerkt. Hierdoor inspireert het merk en creëert het met de producten een mooie waarde.
Mooie boodschap Elk product is uniek en krijgt van Original Home een mooie boodschap mee, van tafellinnen & glaswerk tot krukjes & manden.
Deze manden zijn gemaakt van Hogla Zeegras. Hogla is een duurzaam materiaal omdat het als onkruid wordt beschouwd. Omdat het groeit en zich snel vermenigvuldigt, veroorzaakt het ernstige problemen in de buurt van de kusten. Na het drogen wordt dit sterke materiaal geweven tot prachtige manden. De eenvoudige en minimalistische vorm van deze manden is functioneel en decoratief tegelijk. Je kunt er kruiden, houten keukenlepels en keukendoeken in bewaren of gebruiken als plantenbak. De Hogla-manden zijn ethisch gemaakt en afkomstig uit Bangladesh.

Specificaties

ArtikelnummerBA0048.00
EAN nummer8719632005698
Hoogte 35
Merk Original Home

Shop meer
Whatsapp met ons