Original Home Pistache Basket Jute Natural - S3 - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Original Home Pistache Basket Jute Natural - S3

Original Home Pistache Basket Jute Natural - S3

De leukste items in de categorie opbergen van het merk Original Home bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 143,84


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Original Home De producten hebben zo goed als geen effect op ons eco-systeem en alle materialen zijn natuurlijk, gerecycled of goed afbreekbaar. Daarnaast wordt er alleen met lokale vakmensen gewerkt. Hierdoor inspireert het merk en creëert het met de producten een mooie waarde.
Mooie boodschap Elk product is uniek en krijgt van Original Home een mooie boodschap mee, van tafellinnen & glaswerk tot krukjes & manden.
Deze manden van naturel jute zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten in de kleur naturel. Jute is een duurzaam materiaal omdat het snel vernieuwbaar is en lang mee kan gaan. Het heeft nauwelijks pesticiden of meststoffen nodig om te groeien. Jute is biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Na droging is dit sterke materiaal geweven tot prachtige manden en tapijten. Alle jute items van Original Home zijn handgeweven waardoor ze veel mooier zijn dan de machinaal geweven manden. Bovendien creëert het meer banen voor mensen die het het hardst nodig hebben. De jutemanden zijn ethisch gemaakt en afkomstig uit Bangladesh.

Specificaties

ArtikelnummerBA0043.00
EAN nummer8719632003786
Materiaal Jute
Hoogte 43
Merk Original Home

Shop meer
Whatsapp met ons