Over Dry FLWRS - Lees het verhaal achter het bedrijf

Over Dry FLWRS


“Het állermooiste is de reactie van de klant”

Wat als een spannend idee begon nam begin 2020 voor Dry FLWRS een spectaculaire vlucht. Eigenaresse en styliste Esther Kiewiet trok de stoute schoenen aan en besloot om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan: een eigen winkel waar klanten online prachtige droogbloemen en droogboeketten kunnen kopen welke zij persoonlijk stileert. Het succes laat niet lang op zich wachten, ondanks dat Dry FLWRS nog maar kort bestaat zijn er al talloze droogboeketten en droogbloemen verzonden.

Het oprichten van een webshop kwam niet uit de lucht vallen. Met meerdere jaren ervaring in de e-commerce was een professionele website voor het online kopen van droogbloemen vlot geregeld. De focus kon al snel gelegd worden op het zorgen voor top kwaliteit droogbloemen en het stileren van eigenzinnige en hippe droogboeketten.

De tevredenheid van de klant en de kwaliteit van de producten staat voorop. Om dit mogelijk te maken koopt Dry FLWRS hoofdzakelijk in bij Nederlandse groothandel. Nederland is bij uitstek een bloemenland waardoor de kwaliteit van de droogbloemen gewaarborgd is. Daarnaast is de levertijd kort waardoor er in de collectie regelmatig nieuwe boeketten te vinden zijn.

Voor het stilleren van de droogboeketten haalt Esther inspiratie uit talloze bronnen. Naast veel onderzoek wordt er ook simpelweg veel geëxperimenteerd met verschillende samenstellingen en worden uiteindelijk alleen de allermooiste boeketten aangeboden. Dit vertaalt zich naar tevreden klanten. Uiteindelijk is de reactie van de klanten waar Esther het allemaal voor doet.

Esther, Oprichtster van Dry FLWRS Droogbloemen en Boeketten

Esther Kiewiet, eigenaresse en styliste van Dry FLWRS

Whatsapp met ons