Pampas Pluimen Kopen? | Dry FLWRS®

Op deze pagina vind je de mooiste pampas pluimen van Dry FLWRS! Deze pampas pluimen komen natuurlijk het best tot zijn recht in een mooie vaas.

14 artikelen  

Verwijder alle


Gedroogde Pampas Pluimen van Dry FLWRS

Pampas pluimen, ook wel pampasgras of pampasveren genoemd, is een siergras uit Zuid-Amerika. Hier groeien de pluimen op de pampas: een subtropisch, natuurlijk grasland dat zich uitstrekt over maarliefst 800.000 vierkante meter. De grote, witte pluimen bloeien in september. De pluimen zijn razendpopulair omdat ze zelfs na het drogen nog heel zacht en pluizig aan voelen en een gezellige uitstraling geven aan ieder interieur.

Waarom Pampas Pluimen?

Zelfs interieur fans die geen groene vingers hebben, kunnen makkelijk de gedroogde pampas pluimen in huis halen. Pampasgras gedroogd past mooi in een hoge vaas op een tafel of een kast. Dankzij de neutrale kleuren van de pluimen, past deze decoratie bij verchillende stijlen interieur. De pluizige bovenkant zorgt voor een speels effect én een mooie opvulling van je vaas. Gedroogde Pampasgras heeft geen water nodig en de pluimen gaan jarenlang mee.

Waar groeien de Pampas Pluimen?

Pampas pluimen kennen zo'n 25 verschillende soorten. De meeste hiervan vind je terug in Zuid-Amerika. Een kleiner deel komt uit Nieuw-Zeeland en er is zelfs een soort pampas te vinden in Nieuw-Guinea!

Hoe droog je Pampasgras?

In tegenstelling tot sommige andere droogbloemen. Is pampasgras onwijs makkelijk om mooi te drogen. Deze grassoort heeft geen uitgebreid ritueel nodig. Wanneer het pampasgras gesnoeid is, hoeft het alleen maar aan de lucht te drogen. Het kan dus rechtstreeks uit de tuin in een vaas!

Wat kun je doen om je gedroogde Pampas Pluimen langer goed te houden?

Dat de pluimen weinig onderhoud nodig hebben is inmiddels wel duidelijk. Nadat het pampasgras aan de lucht is gedroogd gaan ze in principe maandenlang mee. Om de pluimen wat extra te beschermen waardoor ze langer goed blijven, kun je er voor kiezen om er een beetje haarlak in de spuiten. Hierdoor behoud je de textuur van de pluimen en zullen ze minder snel gaan pluizen.

Waarmee kan je de gedroogd Pampas Pluimen combineren?

Pampas pluimen kun je eindeloos combineren. Doordat de natuurlijke kleurtinten vrij neutraal zijn gaan ze samen met allerlei verschillende interieur stijlen. Je kunt pampasgras op zichzelf in een mooie vaas zetten voor een stijlvol accent in je interieur. Maar voor de creatievelingen onder ons is het ook een mooie grassoort om te combineren met andere soorten droogbloemen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waar koop ik die mooie vaas voor mijn Pampas Pluimen?

De vazen die op de foto's staan bij onze producten kun je meestal bestellen via deze pagina. Echter zijn sommige vazen zo populair dat ze razendsnel zijn uitverkocht zelfs bij onze leverancier. We doen ons best om altijd een ruime keuze aan vazen op de site te hebben! Naast vazen verkopen we ook andere leuke woonaccessoires waarmee je mooie combinaties kan maken!

Pampas Pluimen uitverkocht?

De pampas pluimen van Dry FLWRS zijn razend populair waardoor ze soms heel snel zijn uitverkocht. Omdat het een seizoensproduct is zijn we ook afhankelijk van het aanbod van onze leveranciers. Wil jij de bij de volgende levering als eerste de nieuwe pluimen ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje dan zetten we je op een lijst waarmee je voorrang krijgt om onze nieuwste pluimen te bestellen. Ook als je andere vragen hebt over onze producten, boeketten of gewoon lekker wilt kletsen over je interieur dan staan we voor je klaar!

DRY FLWRS Service

Duurzame Service

Bij DRY FLWRS zijn we opzoek naar duurzame relaties met al onze klanten. Wat bedoelen we hiermee? We willen graag dat onze klanten, klanten blijven en zijn dus bereid te investeren in een goede relatie. Een goede service staat bij ons dus zeer hoog in het vaandel!

Vriendelijk contact op de manier zoals jij dat wil

We zullen je altijd vriendelijk te woord staan op de manier zoals jij dat het liefste wil. Je kunt contact met ons opnemen via Email, Whatsapp, Facebook, Instagram of gezellig ouderwets via de telefoon :)

Snel Antwoord

Je kunt van ons een reactie verwachten binnen 12 uur, ook in het weekend!

Whatsapp met ons