Pampasgras gedroogd kopen? Dry FLWRS® Snelle, Gratis Verzending

Gedroogd pampagras is de perfecte decoratie. De sierlijke pluimen zien er stijlvol uit en hebben geen enkele zorg nodig. Gedroogd pampas gras ziet er het beste uit in een mooie vaas, en is een ideale match met een Scandinavisch of Boheems interieur.

15 artikelen  Gedroogde Pampasgras van Dry FLWRS

Pampagras, ook wel pampasveren genoemd, is een siergras uit Zuid-Amerika. Hier groeit het gras op de pampas: een subtropisch, natuurlijk grasland dat zich uitstrekt over bijna 800.000 vierkante meter. De grote, witte pluimen bloeien in september. Zelfs na het drogen van het pampagras voelen de pluimen heel zacht en pluizig aan.

Waarom Pampasgras?

Zelfs interieur fans die geen groene vingers hebben, kunnen gedroogde Pampasgras gerust in huis halen. Pampasgras gedroogd zien er prachtig uit in een hoge vaas die op de grond of op tafel kan worden geplaatst. Dankzij de neutrale tinten van het Pampasgras, past deze decoratie bij elke stijl. De pluizige bovenkant zorgt voor een speels effect én een mooie opvulling van je vaas. Gedroogde Pampasgras heeft geen water nodig en deze pluimen gaan jarenlang mee.

Waar groeit Pampasgras?

Op het Zuidelijk halfrond telt pampasgras ongeveer 25 soorten. De meeste soorten pampasgras komen uit Zuid-Amerika. Een klein deel komt uit Nieuw-Zeeland en er groeit zelfs een soort in in Nieuw-Guinea!

Hoe droog je Pampasgras?

In tegenstelling tot sommige andere droogbloemen. Is pampasgras onwijs makkelijk om mooi te drogen. Deze grassoort heeft geen uitgebreid ritueel nodig. Wanneer het pampasgras gesnoeid is, hoeft het alleen maar aan de lucht te drogen. Het kan dus rechtstreeks uit de tuin in een vaas!

Wat kun je doen om je gedroogde Pampasgras goed te houden?

Dat pampasgras weinig onderhoud nodig heeft is inmiddels wel duidelijk. Nadat pampasgras aan de lucht is gedroogd gaat het in principe maandenlang mee. Om de pluimen wat extra te beschermen waardoor het langer goed blijft, kun je er voor kiezen om er een beetje haarlak in de spuiten. Hierdoor behoud je de textuur van de pluimen.

Waarmee kan je gedroogd Pampasgras combineren?

Pampasgras is eindeloos te combineren. De natuurlijke kleurtinten gaan samen met alle interieur stijlen. Je kunt pampasgras op zichzelf in een mooie vaas zetten voor een stijlvol accent in je interieur. Maar voor de creatievelingen onder ons is het ook een mooie grassoort om te combineren met andere droogbloemen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waar koop ik die mooie vaas voor mijn Pampasgras?

De vazen die op de foto's staan bij onze producten kun je meestal bestellen via deze pagina. Echter zijn sommige vazen zo populair dat ze razendsnel zijn uitverkocht zelfs bij onze leverancier. We doen ons best om altijd een ruime keuze aan vazen op de site te hebben! Naast vazen verkopen we ook andere leuke woonaccessoires waarmee je mooie combinaties kan maken!

DRY FLWRS Service

Duurzame Service

Bij DRY FLWRS zijn we opzoek naar duurzame relaties met al onze klanten. Wat bedoelen we hiermee? We willen graag dat onze klanten, klanten blijven en zijn dus bereid te investeren in een goede relatie. Een goede service staat bij ons dus zeer hoog in het vaandel!

Vriendelijk contact op de manier zoals jij dat wil

We zullen je altijd vriendelijk te woord staan op de manier zoals jij dat het liefste wil. Je kunt contact met ons opnemen via Email, Whatsapp, Facebook, Instagram of gezellig ouderwets via de telefoon :)

Snel Antwoord

Je kunt van ons een reactie verwachten binnen 12 uur, ook in het weekend!

Whatsapp met ons