Pineut Bonbons Brownie Kokos - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Pineut Bonbons Brownie Kokos
Afbeelding van Pineut Bonbons Brownie Kokos
Afbeelding van Pineut Bonbons Brownie Kokos
Afbeelding van Pineut Bonbons Brownie Kokos
Afbeelding van Pineut Bonbons Brownie Kokos

Pineut Bonbons Brownie Kokos

De leukste items in de categorie delicatessen van het merk Pineut bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 8,49


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Pineut Pineut is opgericht door de twee vriendinnen Femke en Marlies, die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Het assortiment is flink gegroeid en Pineut is hét doe-het-zelf merk van Nederland geworden! Femke en Marlies vinden het belangrijk dat de producten duurzaam zijn. Ze kiezen bijvoorbeeld doelbewust voor de aanschaf van kruiden en specerijen die lokaal ondernemerschap stimuleren.
Liefde & Aandacht Pineut werkt in Nederland samen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Met hun doe-het-zelf producten hopen ze de liefde voor mooie ingrediënten en verrassende combinaties aan te wakkeren & je te inspireren meer lekkers zelf te gaan maken. Bij Pineut weten ze namelijk één ding heel zeker: een beetje liefde en aandacht smaakt altijd naar meer!
We zullen er niet omheen draaien: deze bonbons zijn gevaarlijk. Gevaarlijk lekker welteverstaan. Als je er eenmaal aan begint is er eigenlijk geen redden meer aan. De klassieke smaak van chocolade, in combinatie met de noten en dadels: oei, oei, oei wat goed. Misschien moet je hier maar direct twee porties van maken.

Specificaties

ArtikelnummerBON011
EAN nummer8719325389524
Hoogte 5.7
Merk Pineut

Shop meer
Whatsapp met ons