Pineut Brievenbusdoosje Soep - Dikke Knuffel - Erwte - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Pineut Brievenbusdoosje Soep - Dikke Knuffel - Erwte
Afbeelding van Pineut Brievenbusdoosje Soep - Dikke Knuffel - Erwte
Afbeelding van Pineut Brievenbusdoosje Soep - Dikke Knuffel - Erwte

Pineut Brievenbusdoosje Soep - Dikke Knuffel - Erwte

De leukste items in de categorie delicatessen van het merk Pineut bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 8,49


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Pineut Pineut is opgericht door de twee vriendinnen Femke en Marlies, die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Het assortiment is flink gegroeid en Pineut is hét doe-het-zelf merk van Nederland geworden! Femke en Marlies vinden het belangrijk dat de producten duurzaam zijn. Ze kiezen bijvoorbeeld doelbewust voor de aanschaf van kruiden en specerijen die lokaal ondernemerschap stimuleren.
Liefde & Aandacht Pineut werkt in Nederland samen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Met hun doe-het-zelf producten hopen ze de liefde voor mooie ingrediënten en verrassende combinaties aan te wakkeren & je te inspireren meer lekkers zelf te gaan maken. Bij Pineut weten ze namelijk één ding heel zeker: een beetje liefde en aandacht smaakt altijd naar meer!
Met onze Dikke Knuffel erwtensoep willen we niets liever dan deze (snert) wereld een klein beetje leuker maken. En dat kan dus al binnen anderhalf uur. Zo snel zet je namelijk een bord dampende soep op tafel. Oh ja, tevens een dikke knuffel namens alle dieren, want deze vriendelijke soep is 100% vegan. Worst case scenario voeg je zelf nog wat toe, maar dat is eigenlijk nergens voor nodig.

Specificaties

ArtikelnummerPIN408
EAN nummer8719324778718
Hoogte 2
Merk Pineut

Shop meer
Whatsapp met ons