Pineut Brievenbusdoosje Soep - Hartelijke Groe(N)Tje - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Pineut Brievenbusdoosje Soep - Hartelijke Groe(N)Tje
Afbeelding van Pineut Brievenbusdoosje Soep - Hartelijke Groe(N)Tje
Afbeelding van Pineut Brievenbusdoosje Soep - Hartelijke Groe(N)Tje

Pineut Brievenbusdoosje Soep - Hartelijke Groe(N)Tje

De leukste items in de categorie delicatessen van het merk Pineut bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 8,49


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Pineut Pineut is opgericht door de twee vriendinnen Femke en Marlies, die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Het assortiment is flink gegroeid en Pineut is hét doe-het-zelf merk van Nederland geworden! Femke en Marlies vinden het belangrijk dat de producten duurzaam zijn. Ze kiezen bijvoorbeeld doelbewust voor de aanschaf van kruiden en specerijen die lokaal ondernemerschap stimuleren.
Liefde & Aandacht Pineut werkt in Nederland samen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Met hun doe-het-zelf producten hopen ze de liefde voor mooie ingrediënten en verrassende combinaties aan te wakkeren & je te inspireren meer lekkers zelf te gaan maken. Bij Pineut weten ze namelijk één ding heel zeker: een beetje liefde en aandacht smaakt altijd naar meer!
deze overheerlijke groentesoep is een cadeau uit het hart. Hartstikke gezond en minimaal net zo lekker. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de zwoele Italiaanse twist aan dit verder oer-Hollandse recept. De macaroni die zo heerlijk mixt met de verschillende groenten brengt je met iedere hap een hapje dichterbij bella Italia.

Specificaties

ArtikelnummerPIN410
EAN nummer8719324778732
Hoogte 2
Merk Pineut

Shop meer
Whatsapp met ons