Pineut Brievenbusdoosje Soep - Van Harte - Tomatenso - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Pineut Brievenbusdoosje Soep - Van Harte - Tomatenso
Afbeelding van Pineut Brievenbusdoosje Soep - Van Harte - Tomatenso
Afbeelding van Pineut Brievenbusdoosje Soep - Van Harte - Tomatenso

Pineut Brievenbusdoosje Soep - Van Harte - Tomatenso

De leukste items in de categorie delicatessen van het merk Pineut bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 8,49


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Pineut Pineut is opgericht door de twee vriendinnen Femke en Marlies, die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Het assortiment is flink gegroeid en Pineut is hét doe-het-zelf merk van Nederland geworden! Femke en Marlies vinden het belangrijk dat de producten duurzaam zijn. Ze kiezen bijvoorbeeld doelbewust voor de aanschaf van kruiden en specerijen die lokaal ondernemerschap stimuleren.
Liefde & Aandacht Pineut werkt in Nederland samen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Met hun doe-het-zelf producten hopen ze de liefde voor mooie ingrediënten en verrassende combinaties aan te wakkeren & je te inspireren meer lekkers zelf te gaan maken. Bij Pineut weten ze namelijk één ding heel zeker: een beetje liefde en aandacht smaakt altijd naar meer!
Als je goed kijkt, hebben veel tomaten stiekem wel wat weg van een hartje. Een mooi rood, glanzend hartje. Het is dan ook geen toeval dat in onze Van Harte soep alles draait om deze bijzondere … vrucht. De bes van de tomatenplant vormt het kloppend hart van dit recept. Verschillende kruiden en heerlijke specerijen maken deze soep hartstikke bijzonder

Specificaties

ArtikelnummerPIN409
EAN nummer8719324778725
Hoogte 2
Merk Pineut

Shop meer
Whatsapp met ons