Pineut Klaar Voor Een Kus Fles - Dry FLWRS | Droogbloemen & Droogboeketten
Pineut Klaar Voor Een Kus Fles
Afbeelding van Pineut Klaar Voor Een Kus Fles
Afbeelding van Pineut Klaar Voor Een Kus Fles
Afbeelding van Pineut Klaar Voor Een Kus Fles
Afbeelding van Pineut Klaar Voor Een Kus Fles
Afbeelding van Pineut Klaar Voor Een Kus Fles

Pineut Klaar Voor Een Kus Fles

De leukste items in de categorie delicatessen van het merk Pineut bestel je snel en gemakkelijk bij Dry FLWRS!

€ 12,49


  • Tijdelijk uitverkocht

  • Snelle verzending
  • Gratis Verzending vanaf €39,-
  • Koop nu, betaal later met Klarna

Omschrijving

Pineut Pineut is opgericht door de twee vriendinnen Femke en Marlies, die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Het assortiment is flink gegroeid en Pineut is hét doe-het-zelf merk van Nederland geworden! Femke en Marlies vinden het belangrijk dat de producten duurzaam zijn. Ze kiezen bijvoorbeeld doelbewust voor de aanschaf van kruiden en specerijen die lokaal ondernemerschap stimuleren.
Liefde & Aandacht Pineut werkt in Nederland samen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Met hun doe-het-zelf producten hopen ze de liefde voor mooie ingrediënten en verrassende combinaties aan te wakkeren & je te inspireren meer lekkers zelf te gaan maken. Bij Pineut weten ze namelijk één ding heel zeker: een beetje liefde en aandacht smaakt altijd naar meer!
Wist je dat Klaar voor een Kus van Pineut heel veel weg heeft van de wereldberoemde limoncello? Deze Italiaanse likeur doet het altijd geweldig na een etentje of op een zomerse dag. Serveer hem ijs- en ijskoud en waan je eventjes op een terras in Florence. Klaar voor een Kus was de eerste Pineut die we op de markt brachten en het is nog steeds een van de meest geliefde neuten. Bij ons en bij mensen die liever hun eigen limoncello maken. Wat hebben limoen, eucalyptus, tijm en pepermunt met elkaar gemeen? Dat is heel simpel: ultieme frisheid. Dat wisten ze in de zeventiende eeuw ook al. Toen er nog geen tandpasta bestond, namen de mensen een lekker fris likeurtje alvorens ze richting een afspraakje gingen. Vandaag de dag hebben we natuurlijk de meest uiteenlopende tandpasta’s, tientallen mondwaters en tal van tandenstokers en flossdraadjes. Toch is het nog altijd een goed idee om vlak voor een spannende date een kalmerende borrel te nemen. Bij voorkeur een verfrissend limoenlikeurtje.

Specificaties

ArtikelnummerPIN023
EAN nummer8717953195937
Hoogte 24
Merk Pineut

Shop meer
Whatsapp met ons