Ruilen & Retourneren | DryFLWRS.nl

Ruilen en retourneren


Bij Dry FLWRS vinden wij dat iedere klant tevreden moet zijn.

Toch kan het gebeuren dat je, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met je ontvangen bestelling. Dat is vervelend maar daar doen wij niet moeilijk over. Het enige wat wij van je vragen is om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst indien mogelijk in de originele verpakking aan ons te retourneren. Wij storten het aankoopbedrag dan binnen 14 werkdagen terug op de rekening waar vanaf de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Retourvoorwaarden

❃ Retourneren binnen 14 werkdagen.
❃ Retourkosten zijn voor eigen rekening.
❃ Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening
❃ Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
❃ Klopt je bestelling niet? Dit lossen we zo snel mogelijk voor je op. Neem contact op met info@dryflwrs.nl.

Retour-adres:

Dry FLWRS
Kieler Bocht 69-14
9723 JA Groningen

Heb je een vraag over het retourneren/ruilen van je producten? Stuur ons gerust een email; info@dryflwrs.nl

Heb je een klacht?

Wij doen ons uiterste best te zorgen dat je tevreden bent over onze producten, het bestel- en verzendtraject en de manier waarop wij je te woord staan. Heeft u hierover toch een klacht, dan horen wij dat graag van je zodat we kunnen proberen een oplossing voor je klacht te vinden. Tegelijkertijd geeft het ons de mogelijkheid onze service te verbeteren.

Je kunt je klacht sturen naar; info@dryflwrs.nl. Na ontvangst sturen wij je een bevestiging per e-mail en nemen wij je klacht in behandeling. Wij proberen je klacht binnen 2 werkdagen na ontvangst te beantwoorden, lukt dat niet, dan informeren wij je daar over.

Whatsapp met ons