Vaas Kopen voor je Droogboeket? | Bekijk de vazen van Dry FLWRS®

Je droogboeket komt het beste uit in een bijpassende vaas! Bij DRY FLWRS hebben we een mooie collectie van verschillende soorten vazen. Van glas tot keramiek, voor elke woonstijl is een passende vaas.

188 artikelen  

Verwijder alle


Je droogboeket maak je helemaal af met een trendy vaas. De wisselende collectie van DRY FLWRS heeft voor ieder wat wils. Houd dus de site in de gaten om de nieuwe aanvullingen als eerste te zien.

Bij het uitzoeken van een vaas kan je het niet gek genoeg maken! Wees niet bang om kleur te gebruiken en style je droogboeket helemaal naar eigen smaak.

Waarom kiezen voor een vaas van DRY FLWRS?

Je droogboeket komt het mooiste uit als je hem mooi gestyled hebt. Denk goed na hoe je je droogbloemen in een vaas zet en zoek een mooie vaas waarin je boeket mooi uitkomt! Het is tegenwoordig niet meer nodig om alles in een simpele glazen vaas te zetten. Vazen zijn er in alle soorten en maten en in onze collectie is er voor ieder wat wils!

Voor welke vaas moet ik kiezen?

Bij vazen kan je eigenlijk nooit fout zitten! Het is bij het uitzoeken van een vaas natuurlijk handig om rekening te houden me de kleur en de grootte van het boeket. Bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen voor advies of bekijk onze instagram feed voor inspiratie!

Hebben jullie nog andere accessoires naast deze vazen?

Jazeker! Bekijk op deze pagina alle woonaccessoires van Dry Flowers. Je vind hier een leuke collectie kaarzen, kandelaars en verlichting om je huis nog meer sfeer te geven.

DRY FLWRS Service

Duurzaam

Bij DRY FLWRS zijn we opzoek naar duurzame relaties met al onze klanten. Wat bedoelen we hiermee? We willen graag dat onze klanten, klanten blijven en zijn dus bereid te investeren in een goede relatie. Een goede service staat bij ons dus zeer hoog in het vaandel!

Vriendelijk

We zullen je altijd vriendelijk te woord staan op de manier zoals jij dat het liefste wil. Je kunt contact met ons opnemen via Email, Whatsapp, Facebook, Instagram of gezellig ouderwets via de telefoon :)

Snel

Je kunt van ons een reactie verwachten binnen 12 uur, ook in het weekend!

Whatsapp met ons