Verzending & Verpakking | DryFLWRS.NL

VerzendingAlle bestellingen van Dry FLWRS worden boven de €39,- gratis verstuurd! Bestellingen onder de €39,- worden er vaste verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten voor aankopen onder de €39,- zijn €4,95 voor Nederland en €8,95 voor België.


Bestellingen op werkdagen voor 14:00 worden dezelfde dag nog verzonden en meestal de volgende dag al bezorgd. De verzendingen worden uitgevoerd door PostNL en DHL.


Denk eraan dat bestellingen die in het weekend of op (officiële) feestdagen worden geplaatst, worden verwerkt op de eerstvolgende werkdag. Als we je artikelen niet binnen dit tijdsbestek kunnen verzenden, zullen we je zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.


Nadat de bestelling is verzonden kunnen we geen wijzigingen meer aanbrengen in de bestelde items.

Heb je schade aan je bestelling?


Elke bestelling die wij verzenden, wordt zorgvuldig ingepakt en gecontroleerd voordat de producten worden verzonden. Om mogelijke schade tijdens transport tijdig vast te stellen vragen we je de verpakking en de inhoud goed te controleren op mogelijke schade.

Indien je een beschadigd pakket ontvangt, vragen we je om een mail te sturen naar onze naar onze klantenservice: info@dryflwrs.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor het vervangen van je product

In het bericht aan onze klantenservice graag je ordernummer en tracking nummer evenals het leveringsadres en telefoonnummer te vermelden. Deze informatie is te vinden in de verzendbevestiging.

Mocht je nog vragen hebben over onze leveringen of andere vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we je vragen kunnen beantwoorden!

Whatsapp met ons