Washandjes Kopen? | Bekijk de leukste collectie online!

De leukste washandjes voor in je badkamer vind je hier! Lekker voor thuis of leuk als cadeautje, bij Dry FLWRS hebben we een leuke collectie samengesteld van mooie washandjes. Daarnaast verkopen we ook allerlei andere soorten badtextiel zoals: Heerlijke badjassen, mooie handdoeken, gezellige hamamdoeken en de leukste gastendoekjes.

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Heerlijke zachte katoenen washandjes

Bij Dry FLWRS vind je een leuke collectie aan zachte en mooie washandjes tegen vriendelijke prijzen. Hiermee zeep jij jezelf lekker in onder de douche en poets je al het vuil eenvoudig van je af :) Heb je geen tijd om te douchen? Geen probleem, met deze producten maak je je snel even schoon bij de wastafel.

De leukste soorten badtextiel vind je bij Dry FLWRS

In onze shop verkopen we allerlei artikelen om het in en om je huis aangenamer, mooier en gezelliger te maken. Zo verkopen we niet alleen washandjes maar ook andere leuke items voor in je badkamer zoals bijvoorbeeld handdoeken. Ben je opzoek naar leuke producten voor in de slaapkamer? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

Dry FLWRS service

We vinden het belangrijk dat onze klanten blij en gelukkig zijn met hun bestelling, vandaar ook ons motto: Delivering Happiness! Heb je een vraag over onze producten, service of heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste artikel? Ons team staat voor je klaar om je te helpen via Whatsapp, Instagram, Facebook of gezellig via de telefoon.

Whatsapp met ons