Wenskaarten Kopen? Bekijk de leuke wenskaarten van Dry FLWRS®

Wil je iemand verrassen met een droogboeket van DRY FLWRS? Met een mooie wenskaart kun je je verrassing nog specialer maken! Je kan dit ook rechtstreeks naar iemand sturen met een speciale boodschap van jezelf.

59 artikelen  Wenskaart bestellen bij DRY FLWRS

Om je verrassing compleet te maken kan een mooie wenskaart natuurlijk niet ontbreken! Een persoonlijk bericht maakt een cadeau nog specialer. Met onze collectie is er voor elke gelegenheid een passende wenskaart verkrijgbaar. Schrijf een persoonlijk berichtje en je verrassing is good to go!

Wij schrijven de boodschap op je wenskaart!

Bedenk een speciale boodschap voor degene aan wie je het cadeau stuurt en wij schrijven hem voor je op de kaart. Zo kun je je verrassing rechtstreeks naar diegene toesturen! Wanneer je het cadeau liever persoonlijk geeft, kan je natuurlijk ook altijd een losse wenskaart bestellen om zelf je boodschap op te schrijven (;

DRY FLWRS Service

Duurzaam

Bij DRY FLWRS zijn we opzoek naar duurzame relaties met al onze klanten. Wat bedoelen we hiermee? We willen graag dat onze klanten, klanten blijven en zijn dus bereid te investeren in een goede relatie. Een goede service staat bij ons dus zeer hoog in het vaandel!

Vriendelijk

We zullen je altijd vriendelijk te woord staan op de manier zoals jij dat het liefste wil. Je kunt contact met ons opnemen via Email, Whatsapp, Facebook, Instagram of gezellig ouderwets via de telefoon :)

Snel

Je kunt van ons een reactie verwachten binnen 12 uur, ook in het weekend!

Whatsapp met ons