Bestel Woonaccessoires Online: Snelle, Gratis Verzending|Dry FLWRS®

Bij DRY FLWRS hebben we niet alleen droogbloemen om je interieur een trendy boost te geven. We bieden ook verschillende soorten woonaccessoires aan om een stijlvol interieur te creëren! Onze unieke kandelaars zijn een echte eye-catcher in je interieur. Naast je droogboeket of op de eettafel, een kandelaar maakt het interieur direct gezellig.

1471 artikelen  

Verwijder alle


Houd de website in de gaten om als eerste de nieuwe woonaccessoires te bemachtigen. Mix & match met je droogboeket en geef een boost aan je interieur! Op deze pagina vind je een enorm breed scala aan verschillende items voor in en om je huis. Je vind hier onder andere:

Kan ik de woonaccessoires van DRY FLWRS cadeau doen?

Ja, dat kan zeker! Bij het afrekenen kan je je bestelling naar een ander adres sturen, ook kan je een persoonlijk berichtje toevoegen aan je cadeau. Dit persoonlijke berichtje maak je helemaal af met een wenskaart van DRY FLWRS.

Waarom kiezen voor woonaccessoires van DRY FLWRS?

Wij doen ons best om in onze collectie unieke items te hebben! Deze accessoires kunnen je interieur een enorme boost geven en staat ontzettend mooi bij een boeket droogbloemen.

Welke woonaccessoires passen bij mijn interieur?

Weet je niet wat voor accessoire het best aansluit bij jouw interieur, geen probleem! Neem dan een kijkje op onze instagram feed voor leuke ideeën om onze woonaccessoires te combineren met een mooi droogboeket.

DRY FLWRS Service

Duurzaam

Bij DRY FLWRS zijn we opzoek naar duurzame relaties met al onze klanten. Wat bedoelen we hiermee? We willen graag dat onze klanten, klanten blijven en zijn dus bereid te investeren in een goede relatie. Een goede service staat bij ons dus zeer hoog in het vaandel!

Vriendelijk

We zullen je altijd vriendelijk te woord staan op de manier zoals jij dat het liefste wil. Je kunt contact met ons opnemen via Email, Whatsapp, Facebook, Instagram of gezellig ouderwets via de telefoon :)

Snel

Je kunt van ons een reactie verwachten binnen 12 uur, ook in het weekend!

Whatsapp met ons